Бұйрығына № 2 қосымша
2021 жылғы 2 қыркүйектегі № 30
Бракераж комиссиясының жұмыс жоспары
№ Іс-Шаралар Мерзімі Жауаптылар
1 бракераж комиссиясының жұмыс жоспарын бекіту Қыркүйек 2021 Төраға
2 тамақтану нормалары мен калориясына сәйкес мәзірдің жасалуын бақылау күн сайын комиссия мүшелері
3 азық-түлікті сату мерзімін бақылау айына 1 рет комиссия мүшелері
4 азық-түлікті дайындау, салу, тағамның шығуын бақылау аптасына 1 рет комиссия мүшелері
5 санитарлық-гигиеналық жай-күйді бақылау тұрақты комиссия мүшелері
6 ас блогының жағдайын кешенді тексеру, күнделікті сынамалардың болуы, банкаларды, ас үй жабдықтарын таңбалау мамыр
Тамыз
Қараша комиссия мүшелері
7 пайдаланылатын ыдыстың сапасын тексеру. Қыркүйек комиссия мүшелері
8 өнімнің бетбелгісін сақтау. Бақылау порциясының болуы қазан комиссия мүшелері
"2021 жылдың бірінші жартыжылдығындағы комиссияның жұмысын талдау" бракераж комиссиясы мүшелерінің 9-отырысы шілде Төраға
10 порцияны өлшеуді бақылау, тамақ өнімдерін сақтау ережесі, температура режимі қараша комиссия мүшелері
11 сусымалы өнімдерді, көкөністерді сақтау ережелері. Тамыз комиссия мүшелері
12 ас блогының үй-жайларын жинау кестесін сақтау тоқсан сайын комиссия мүшелері
13 азық-түлік сақтау ережелері. Жинау мүкәммалын таңбалау тоқсан сайын комиссия мүшелері
14 тәрбиеленушілердің үстелінен еркін алынған порцияның бақылау порциясымен салмағы бойынша сәйкестігін тексеру тоқсан сайын комиссия мүшелері
"Комиссияның 2021 жылғы жұмысын талдау" бракераж комиссиясы мүшелерінің 15-отырысы желтоқсан Төраға